Book SV Jag orkade visst

Jag orkade visst – Att ta mig vidare i livet

Författare: Viktor Kjellman
Utgiven: 2021-05-21
ISBN: 978-91-985370-6-2
Format: Mjukband
Språk: Svenska
Antal sidor: 195
Antal färgbilder: 6
Bredd / höjd / rygg: 135 / 210 / 11,5 mm
Vikt: 334 g
Köp hos
Köp
Köp
Köp

Finns även i bokhandlarna, både de fysiska och på internet.


Att bli ensam i livet när pensionering står och knackar på dörren, var bland det tuffaste jag varit med om.

Här får du följa mig och min resa tillbaka till ett kärleksfyllt och lyckligt liv igen.

Jag berättar om hur jag med snaran liggande på mitt köksbord lotsades vidare till ett nytt uppvaknande. Alla mina tidigare tankar och värderingar fick vika åt sidan för att det nya skulle kunna komma in i mitt liv.

Denna bok är en sanningsenlig och naken berättelse, där jag som författare låter dig få följa med på min resa i jakt på kärleken igen.

Recensioner

Om författaren

Viktor Kjellman är född och uppvuxen i Eskilstuna. Under åttiotalet bodde han även en tid i Norrbotten. Under arbetsåren på sjukhuset i Örebro fanns hans hemvist i Sörstafors som är en liten by i Västmanland. Han är numera bosatt i Rättvik vid sjön Siljan i Dalarna.

Under sitt liv har han varit verksam i många olika arbeten, bland annat inom vården. Som person är han en sökare och skrivandet kom in i hans liv redan som tonåring. Då i poesiform, men ingenting av detta är ännu publicerat. Önskan att någon gång få ge ut en bok har funnits med under hela hans vuxna liv, men tiden har velat annat.

Den här boken, ”Jag orkade visst”, är min andra. Fler böcker är redan på gång.